Hoe werkt Binance: Cryptocurrency kopen bij Binance met iDEAL/Bancontact


Registreren Binance Exchange: https://cryptotips.eu/ga-naar/binance
Direct cryptocurrency kopen met iDEAL: https://cryptotips.eu/ga-naar/bitvavo
Binance Review: https://cryptotips.eu/review/binance/
Cryptocurrency kopen met iDEAL (direct): https://cryptotips.eu/ga-naar/litebit

Bitcoin Kopen of Verkopen (Nederlandse Brokers):
Alle Aanbieders: https://cryptoprijzen.com/cryptovaluta/bitcoin-prijzen-vergelijken/
Volledig overzicht: https://cryptotips.eu/bitcoins-kopen/

Hardware Wallet Ledger Nano S: https://www.ledgerwallet.com/r/8c1e

Online Cloud Mining:
Genesis Mining: https://cryptotips.eu/ga-naar/genesis-mining (3% korting coupon: 6LRqcU)

ICO Kalender: https://cryptotips.eu/ico/ico-kalender/

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe video van cryptotips.eu. In deze video laat ik jullie stap voor stap zien hoe je cryptocurrency koopt bij Binance. Binance is ’s werelds grootste en snelstgroeiende exchange van dit moment en je kunt dit vergelijken met een digitale wisselkantoor voor crypto. Je kunt hier cryptocurrency omwisselen voor een andere cryptocurrency tegen de huidige marktprijs. Bij een exchange betaal je een zeer lage fee en ben je stukken goedkoper uit dan wanneer je crypto bij een broker koopt. Een broker is een tussenpersoon tussen de exchange en jou en rekent hiervoor een kleine bijdrage, waardoor jij duurder uit bent. Ik ga jullie in deze video laten zien hoe hoe je Bitcoin verstuurd naar Binance en vervolgens cryptocurrency kunt gaan kopen. Ik gebruik hiervoor de basic versie van de exchange, dus deze video is volledig geschikt voor de beginnende gebruiker.

Bij Binance worden vele verschillende cryptocurrencies aangeboden en je kunt zelf bepalen welke je wilt kopen. Een handige website om te kijken welke coins in omloop zijn is CoinMarketCap.com. Niet alle coins die op coinmarketcap staan kun je ook daadwerkelijk bij binance kopen.

Een paar handige Binance tips:
Tip 1: Je krijgt 50% korting op alle exchange fees als je beschikt over binance coins. Zorg er dus voor dat je wat Binance Coins in je portfolio hebt en dat de slider hier op On staat. Je kunt de coin herkennen aan de afkorting BNB en je kunt ze verkrijgen in de exchange.
Tip 2 Je kunt handelen tot 2 Bitcoin per 24 uur. Dit is voor de meeste mensen voldoende, dus laat je niet onnodig verifiëren. Als je bijvoorbeeld 4 Bitcoin wilt opnemen dan kun je dit ook verspreiden over 48 uur.
Tip 3: Schakel altijd 2 factor authenticatie in. Gebruik hiervoor de Google Authenticator App,
Tip 4: Sla deze website op in je favorieten en bezoek de website nooit via Google.

Met deze tutorial kun je dus eenvoudig:

– TRON kopen met iDeal
– Cardano kopen met iDeal
– Verge kopen met iDeal
– Stellar kopen met iDeal
– Storj kopen met iDeal
– Po.et kopen met iDeal

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunt kopen. Neem een kijkje op onze website: https://cryptotips.eu/ voor meer informatie. Abonneer op ons kanaal als je niets wilt missen.

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn videos is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.

Add your comment

Your email address will not be published.